Så jäkla underbart
Haft skit fint väder nu i 2 veckor , det känns skit bra har njutit himla mycket av den sköna solen och värmen.
Hoppas det är så hela sommaren =)


Åhh jag har faktiskt fått lite färg på armarna =)Hur är det med er då?


Igår sparka min lilla prinsessa mig ganska hårt 3 gånger , jag tror att hon hade vattengymnastik där inne ;P

Pricken =)Hej, nu är jag redo att berätta om min lilla Pricken.

Pricken är då mitt ofödda barn som ligger och jäser i mig och har gjort det sen i december månad, så att jag är nu i början av 5:e månaden och min lilla prinsessa kommer ut till mig/oss i början av september.

Jag har inte velat skriva något om det här tidigare, har liksom varit försiktig och så men nu vill jag bara skrika ut det.

Jag är super glad och bara längtaaaaaaaaaaar efter henne.

Jag har nog aldrig varit så glad i mitt liv som jag är nu.

Magen växer och växer och jag totalt älskar det för det känns som om jag och min lilla Pricken kommer varandra närmre då.

Hon har rört dig mycket nu den senaste månaden och för var dag som går känner jag sparkarna hårdare och hårdare. Det är en helt underbar känsla faktiskt.

Ja ni undrar säkert varför hon heter Pricken, jo ser du det är för att första gången vi gjorde ett ultraljud då var jag 5 veckor gången ungerfär och då var hon en liten prick på skärmen bara. Så sa doktorn så till min man.

- Ser du den där lilla pricken där? Det är ert barn.

Och sen dess så kallar vi henne för Pricken.


Jag lovar att berätta mer och mer lite senare men för stunden är både jag och min bebis trötta och vill lägga oss, plus jobb imorgon så att god natt och sov gott allesammans.
RSS 2.0